SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer, acuzat că l-a convins pe Zverev să nu joace în Cupa Davis

Roger Federer, acuzat că l-a convins pe Zverev să nu joace în Cupa Davis

Federer și Zverev sunt foarte apropiați

Roger Federer și impresarul său, Tony Godsick, sunt acuzați voalat de nemți că l-au făcut pe Alexander Zverev să prefere un meci demonstrativ în detrimentul Cupei Davis.
Neamțul a anunțat că nu poate participa la turneul final al Cupei Davis, programat în perioada 18-24 noiembrie, la Milano, pentru că în aceeași perioadă, mai precis pe 23 noiembrie, are programat un meci demonstrativ împotriva lui Roger Federer, tocmai în Mexic.

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Germaniei, Michael Kohlmann, e convins că faptul că Zverev a semnat cu compania de management a lui Federer, Team8 Management, i-a influențat decizia. ”Zverev nu a fost luat în nici o clipă în calcul de noi pentru competiție,  pentru că ne-a spus de la început că nu va concura acolo” a declarat Kohlmann pentru varianta germană a ”Tennis Magazin”. ”Am fost un pic surprins că a ales să joace un demonstrativ, dar acesta este rezultatul direct al alăturării lui de Team 8. Godsick și  Federer au făcut deja o declarație prin care își exprimau dezacordul cu privire la noul format al Cupei Davis și împotriva ITF”, a mai spus Kohlmann.

Federer și Zverev vor juca, la 23 noiembrie, un meci demonstrativ intitulat “The Greatest Match”. Mai mult de 40.000 de tichete au fokst vândute și evident că nimeni nu a ținut morțis să-l vadă pe Zverev… Pe lângă Federer și neamț, în seara demonstrativă vor mai evolua frații Bob și Mike Bryan.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Leave a Reply

Top