SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI din TENIS, 8 octombrie 2019: Andy Murray își povestește coșmarul: ”Ajunsesem să urăsc tenisul”

ȘTIRILE ZILEI din TENIS, 8 octombrie 2019: Andy Murray își povestește coșmarul: ”Ajunsesem să urăsc tenisul”

Andy Murray

Tenisul nu are pauză, iar știrile care vin din această minunată lume curg parcă fără oprire. Iată câteva dintre cele mai importante știri din ziua de 8 octombrie 2019.  1. Andy Murray, învins de Fabio Fognini la Shanghai. Chiar dacă a pus la bătaie tot arsenalul de lovituri, Andy Murray a fost învins de italianul Fabio Fognini în turul secund de la Shanghai. Fognini s-a impus cu 7-6, 2-6, 7-6, după un thriller care a durat trei ore și nouă minute!
  2. Belgianul Steve Darcis se retrage din activitate. Ajuns la 35 de ani și pe locul 177 în lume, belgianul Steve Darcis își va anunța retragerea din activitate în acest weekend, la Open-ul de la Antwerp. Fost ocupant al locului 38 în luna mai 2017, Darcis a avut parte de mai multe accidentări care l-au făcut să ia această decizie.
  3. Daniil Medvedev: ”Nu mă simt invincibil”. Rusul Daniil Medvedev a ajuns la 55 de victorii în sezonul 2019, după ce l-a învins pe britanicul Cameron Norrie cu 6-3, 6-1. Medvedev, care a obținut astfel a 25-a victorie în ultimele 28 de partide disputate, a declarat după meci: ”Nu mă simt invincibil, deoarece încă am pierdut câteva meciuri. E dificil, pentru că imediat ce te relaxezi un pic, rezultatele încep să o ia în jos. De aceea încerc să nu mă relaxez. Mă antrenez cât de mult pot și încerc să dau ce am mai bun în turnee, de asemenea”.
  4. Roger Federer, îndrăgostit de Shanghai. Elvețianul Roger Federer știe mereu ce trebuie să spună atunci când joacă la un turneu. Acum e la Shanghai, așa că elvețianul și-a exprimat sentimentele de iubire față de acest oraș și față de turneul care se organizează acolo. ”Îmi place turneul, îmi plac organizatorii. Simt că orașul a devenit din ce în ce mai bun cu trecerea anilor, începând din 2002, de când am venit aici prima dată. Am trăit în multe locuri în Eveția și am călătorit foarte mult, dar e ceva special în acest oraș și în această țară. Aici fanii fac o atmosferă specială, mereu sunt uniți și fac eforturi disperate să-mi arate cât de bucuroși sunt că mă văd, așa cum s-a întâmplat la Fan Day. Înseamnă foarte mult pentru mine și nu am mai simțit asta nicăieri în lume. Cu siguranță, mereu voi fi meru conectat cu acest turneu”.
  5. Andy Murray recunoaște: ”Ajunsesem să nu mai iubesc tenisul”. Andy Murray a fost mereu un tip care a spus lucrurilor pe nume și așa a făcut și acum. El a povestit coșmarul prin care a trecut în perioada în care îl durea șoldul și cum a ajuns să facă operațiile care l-au ținut în afara terenului peste un an, dar care, se pare, și-au făcut efectul. ”În ultimii ani începusem să nu mai iubesc tenisul. Nu mai avea nici o plăcere să fiu pe teren. Mă durea când mă antrenam și când jucam. De-a lungul acelor luni am învățat un lucru esențial: și fără tenis pot face lucruri foarte bune în viața mea. Nu am fost deloc îngrijorat din punctul ăsta de vedere înaintea operațiilor”, a declarat fostul lider mondial ATP.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top