SUNTETI AICI
ACASA > International > Turneul Campioanelor 2019, competiția cu cele mai mari premii din istoria tenisului. Iată cât va câștiga campioana

Turneul Campioanelor 2019, competiția cu cele mai mari premii din istoria tenisului. Iată cât va câștiga campioana

Simona Halep, la US Open 2019

Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzhen va intra în istoria tenisului ca întrecerea cu cele mai mari premii din toate timpurile.
Chinezii nu se încurcă atunci când vor să organizeze ceva grandios.Ei pun la bătaie nu doar infrastructura, ci și cecurile grase. De fapt, argumentul financiar a fost cel care a decis mutarea competeiției de la Singapore la Shenzhen. Când cineva vine și îți pune pe masă 14 milioane de dolari, în loc de 7 milioane de dolari, muți instantaneu turneul.

Turneul Campioanelor are cele mai mari premii din tenis

Drept urmare, și premiile individuale s-au mărit corespunzător. Astfel, campioana va stabili un nou record al valorii premiilor, indiferent de ce va face în grupe.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep și-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor 2019

Dacă va avea un parcurs perfect în grupe, campioana va primi 4,75 de milioane de dolari, un nou record în tenisul masculin sau feminin. Cel mai mare premiu din istoria tenisului a fost acordat la US Open anul acesta, 3,85 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a aflat ziua în care va debuta la Turneul Campioanelor 2019

Dacă va pierde un meci în grupă, campioana va câștiga 4.420.000 de dolari, iar dacă pierde două meciuri în grupă,va lua 4.115.000 dolari.

Finalista va încasa, în aceleaşi condiţii cu privire la meciurile din grupă, 2.400.000 de dolari, 2.095.000 sau 1.790.000, iar semifinalistele, 1.300.000 de dolari, 995.000 sau 690.000 dolari.Prima câștigătoare a Turneului Campioanelor a primit 25.000 de dolari

Prima câştigătoare a Turneului Campioanelor a primit, în 1972, la Boca Raton, un premiu de 25.000 de dolari. De atunci 22 de jucătoare au triumfat în finala sezonului. Martina Navratilova are cele mai multe succese, opt, urmată de Serena Williams şi de Stefi Graff, cu câte cinci, şi de Chris Evert, cu patru.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top