SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Turneul Campioanelor 2019: Se cunosc toate cele 7 adversare ale Simonei Halep. Cine e ultima jucătoare calificată

Turneul Campioanelor 2019: Se cunosc toate cele 7 adversare ale Simonei Halep. Cine e ultima jucătoare calificată

Simona Halep, la US Open 2019

Programat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, la Shenzhen, Turneul Campioanelor își știe deja toate participantele. Elvețianca Belinda Bencic este ultima sosită în grupul celor 8 și este una dintre potențialele adversare ale Simonei Halep în China.
Turneul WTA de la Moscova era un adevărat examen de doi pe loc pentru câștigarea ultimului bilet pentru Turneul Campioanelor 2019. Pentru el se băteau olandeza Kiki Bertens și elvețianca Belinda Bencic. Dacă Bertens depindea doar de ea să se califice, Bencic avea nevoie să ajungă în finală, dar și ca adversara ei să fie eliminată mai devreme, pentru a o putea depăși în clasament. Iar lucrurile s-au desfășurat cu o precizie elvețiană parcă.

După ce Kiki Bertens a fost învinsă în sferturile de finală ale turneului de la Moscova de Kristina Mladenovic, Belinda Bencic era obligată să treacă de aceeași franțuzoaică în semifinale pentru a-și asigura, pentru a treia oară, calificarea la Turneul Campioanelor. Lucru care s-a și întâmplat, elvețianca impunându-se cu scorul de 6-3, 6-4.Cine sunt cele 8 participante la Turneul Campioanelor 2019

În urma calificării Belindei Bencic la Turneul Campioanelor se știu toate cele 8 jucătoare care vor participa la competiția care încheie anul în WTA. Astfel, acestea sunt, în ordinea calificării: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova,Simona Halep, Bianca Andreescu, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Elina Svitolina și Belinda Bencic.

La Turneul Campioanelor 2019 se va acorda cel mai mare premiu din istoria tenisului

Simona Halep și celelalte 7 jucătoare vor lupta pentru cel mai mare premiu din istoria tenisului, indiferent că vorbim de cel masculin sau de cel feminin: 4,75 de milioane de dolari. Această sumă va fi obținută doar de jucătoarea care nu va pierde nici un meci în grupe. Altfel, suma e mai mică. Deocamdată, cel mai mare premiu din istoria tenisului feminin a fost câștigat de Bianca Andreescu, care odată cu trofeul de la US Open a primit și un cec în valoare de 3,85 de milioane de dolari.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top