SUNTETI AICI
ACASA > International > Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria tenisului din Rusia a murit

Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria tenisului din Rusia a murit

Alexander Volkov ii toarnă sampanie în cap lui Marat Safin, pe care l-a antrenat la victoria de la US Open 2000 si atunci cand era lider mondial ATP

Doliu în tenisul mondial, după decesul neașteptat al unuia dintre cei care au scris primele pagini de aur din istoria tenisului rus. Alexander Volkov a murit la doar 52 de ani.
Fost număr 14 mondial și de două ori finalist al Cupei Davis, Alexander Volkov a murit la doar 52 de ani. Anunțul a fost făcut de Evgheni Kafelnikov, dar cel mai emoționant mesaj a venit din partea lui Marat Safin, care a fost antrenat de Volkov în perioada în care a devenit lider mondial. De altfel, acesta s-a aflat lângă el și la victoria de la US Open 2000, fiind surprins într-o fotografie turnându-i șampanie în cap la conferința de presă, după cum puteți vedea mai jos.

Alexander Volkov ii toarnă sampanie în cap lui Marat Safin, pe care l-a antrenat la victoria de la US Open 2000 si atunci cand era lider mondial ATP
Alexander Volkov ii toarnă sampanie în cap lui Marat Safin, pe care l-a antrenat la victoria de la US Open 2000 si atunci cand era lider mondial ATP

”A reprezentat o adevărată eră. Omul care a făcut totul pentru tenis m-a ajutat foarte mult și pe mine. Datorită lui, am devenit primul în lume, așa că era o persoană foarte apropiată inimii mele, spiritului meu. Din păcate, astfel de lucruri se întâmplă în viață”, a declarat Marat Safin.

Și Alexander Volkov a jucat o finală la US Open, în 1993, dar a fost învins de Pete Sampras. El are în palmares trei titluri ATP, dar și două finale de Cupa Davis, în 1994 și 1995. Volkov s-a retras în 1998, cu puțin peste 3 milioane de dolari în cont.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top