SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil și vestea cea mare: va avea un băiețel

Marius Copil și vestea cea mare: va avea un băiețel

Marius Copil si iubita lui, Ramona Iacob, in drum spre Doha

O veste frumoasă vine din partea lui Marius Copil. Dacă pe plan tenisistic el nu prea are cu ce să se laude anul acesta, în schimb a aflat că va deveni tată. O veste care acoperă orice necaz petrecut în timpul anului.
Marius Copil a dezvăluit vestea cea mare printr-un anunț făcut pentru fani. Iubita lui, Ramona, va naște un băieţel în februarie 2020. În vârstă de 29 de ani, Marius va fi, ca să facem un joc de cuvinte, un Copil cu un copil.

“Stând întins, cu ochii inchisi si castile pe urechi, inaintea unui meci din perioada turneului de la llkely, primesc un apel video de la iubita mea. Era foarte entuziasmata si nu stia cum sa imi dea vestea cea mare.  Dupa ce mi-a spus ca vom fi parinti, am ramas blocat si nu am mai stiut ce sa spun de fericire. De fapt, am spus un simplu: interesant…  Realizand ca eram intr-o usoara stare de soc, mi-a dat putin timp sa inmagazinez informatia.  M-am ridicat imediat si am fugit catre antrenorul meu, Andrei Pavel, care se uita la un meci de tenis, sa ii spun vestea cea mare. Eram amandoi foarte fericiti. Am vazut entuziasmul pe fata lui cand a inceput sa imi povesteasca cum a fost pentru el atunci cand a fost pus in aceeasi situatie. Parintilor le-am spus abia dupa 1-2 saptamani. Discutia cu mama a fost comica si a sunat cam asa: Eu: Mama, vom avea un nou membru in familie! Mama : Oooo, l-ai dat pe Thor la montaj? I-ai gasit o pisica? (pentru cei care nu stiu, Thor este motanul meu). Dupa toate aceste intamplari frumoase, acum imi doresc sa impartasesc vestea si cu voi, cei care ma urmariti si imi sunteti alaturi indiferent de rezultate. Ramona se simte foarte bine, are o sarcina usoara si abia asteapta momentul magic in care il va vedea pentru prima data pe micutul nostru. Bebelusul isi face simtita prezenta tot mai mult, ii place sa dea din picioruse, dar in rest este cuminte. Suntem recunoscatori si fericiti pentru minunea cu care am fost binecuvantati! Sper ca de acum incolo sarcina sa decurga fara probleme si sa avem o nastere usoara”, a anunţat Marius Copil.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top