SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a renunțat la antrenorul Daniel Dobre. Cum a sunat anunțul tenismenei

Simona Halep a renunțat la antrenorul Daniel Dobre. Cum a sunat anunțul tenismenei

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, alături de The Cercel și Daniel Dobre, la ziua Simonei Halep

În tenis, părerile se schimbă repede, iar legăturile se rup la fel de iute. Joi, Simona Halep a anunțat că se desparte de antrenorul Daniel Dobre, la o lună după ce declarase, cu subiect și predicat: ”Antrenorul meu de acum, Daniel Dobre, este şi va fi în continuare alături de mine”.
Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul Daniel Dobre, cu care colabora din luna martie, printr-un mesaj pe Facebook.“Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine) Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep.

Mișcarea e pe undeva surprinzătoare, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile făcute de Simona pe 22 octombrie, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV: ”Antrenorul meu de acum, Daniel Dobre, este şi va fi în continuare alături de mine. Îl ştiu de foarte mulţi ani și tot timpul când am simţit nevoia să mă antrenez alături de un antrenor român am apelat la el. M-a ajutat enorm şi este bucuros că Darren va reveni alături de noi de la anul”, a declarat atunci Simona Halep.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top