SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Bianca Andreescu a mai semnat cu un sponsor important. Acum are 5

Bianca Andreescu a mai semnat cu un sponsor important. Acum are 5

Jucătoarea de tenis de origine română Bianca Andreescu, care acum reprezintă Canada, râde din toată inima pe teren în timpul unui antrenament

Bianca Andreescu este sportiva numărul 1 a Canadei și se bucură din plin de beneficiile acestui statut. Ea a semnat al cincilea contract de sponsorizare din ultima perioadă.
Cel mai recent sponsor din ”tolba” Biancăi Andreescu este Gatorade, firmă binecunoscută de băuturi şi produse alimentare pentru sportivi, informează presa canadiană. Gatorade este deţinută acum de PepsiCo și prin acest contract jucătoarea de origine română devine colegă de echipă cu câteva vedete incontestabile ale sportului românesc: Lionel Messi, Serena Williams, Usain Bolt sau Dwyane Wade.

Astfel, la doar 19 ani, Bianca a ajuns să aibă contracte cu cinci mari companii din lume. În afară de Gatorade, ea mai are parteneriate cu Rolex, Nike, BMW şi Head. Este adevărat, nimic nu putea deveni realitate dacă nu ar fi cucerit titlurile de la Indian Wells, Toronto și, evident, US Open. Totuși, trebuie remarcat că la vârsta ei este una dintre cele mai sponsorizate tenismene din circuit. Rămâne de văzut dacă va reuși să confirme și în sezonul 2020 rezultatele de anul trecut.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Bianca Andreescu le-a mulțumit fanilor români pentru susținere după victoria de la Indian Wells 2019

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top