SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020: Ce a făcut Rafael Nadal a doua zi după ce a lovit din greșeală un copil de mingi

Australian Open 2020: Ce a făcut Rafael Nadal a doua zi după ce a lovit din greșeală un copil de mingi

Rafael Nadal o sărută pe obraz pe Anita, copilul de mingi pe care l-a lovit cu mingea la Australian Open 2020

Rafael Nadal a avut parte de un incident nefericit în timpul meciului de joi cu Federico Delbonis, din turul secund de la Australian Open 2020. El a lovit din greșeală cu mingea în față un copil de mingi. Cum în aceste momente se vede caracterul omului, se poate spune că Rafa a trecut cu bine testul și chiar mai mult decât atât.
Incidentul s-a petrecut în setul al treilea, la scorul de 6-3, 7-6, 4-1 pentru Nadal. Atunci, spaniolul a returnat serviciul lui Delbonis exact în fața copilulul de mingi care stătea lângă scaunul arbitrului. Imediat, Rafa a fugit la fetiță, s-a interesat de starea ei și, în aplauzele publicului, a sărutat-o pe obraz.

La finalul partidei, care nici nu a mai durat mult, pentru că setul al treilea s-a terminat 6-1, el a mers din nou la fetiță și i-a dat bandana purtată în timpul meciului. Cam transpirată, dar este o amintire pentru o viață.

Embed from Getty Images
Ei bine, chiar dacă gesturile lui au făcut înconjurul planetei și toată lumea a fost emoționată și a aplaudat gestul lui Nadal, lucrurile nu s-au oprit aici. Vineri, a doua zi după incident, spaniolul s-a întâlnit cu întreaga familiei a Anitei – așa o cheamă pe fetiță. Adică i-a întâlnit părinții, dar și fratele, Mark.

 

View this post on Instagram

 

Very happy to see that Anita is doing well 😘😊🙏🎾 I also had the chance to meet her, her brother Mark and parents. Thank you

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Oricum, dacă acum s-a întâmplat să fie Nadal tenismenul care a impresionat planeta, sunt sigur că același gest l-ar fi făcut oricare dintre jucătorii din circuit ar fi fost în situația lui.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top