SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020: Simona Halep s-a calificat în sferturi

Australian Open 2020: Simona Halep s-a calificat în sferturi

Bucuria calificării Simonei Halep în sferturile de finală ale Australian Open 2020

Simona Halep merge ceas la Australian Open 2020! Ea s-a calificat în sferturile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului fără să piardă vreun set.
În optimile de finală ale Australian Open 2020, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe belgianca Elise Mertens, la capătul unui meci care a durat o oră și 37 de minute de joc.

Partida a fost una echilibrată, cu momente de detașare ale româncei, reveniri ale adversarei și apoi cu sprintul final din fiecare set al româncei. În primul set, Halep a condus cu 3-1, după care Mertens, care o învinsese anul trecut în finala de la Doha, a revenit și a trecut în avantaj. A urmat o serie de șase game-uri consecutive ale jucătoarei noastre, care a câștigat primul set, 6-4, și s-a detașat la 3-0 în cel secund. Belgianca nu a renunțat și, după ce a trecut prin 2-3, a ajuns la 4-4, moment în care Halep a făcut break și apoi și-a câștigat serviciul, impunându-se cu 6-4 și în cel de-al doilea set.Simona Halep e a patra oară în sferturile de finală la Australian Open

Astfel, fără set pierdut, românca ajunge în antepenultimul act al primului turneu de Grand Slam al sezonului 2020. Pentru Simona Halep aceasta este a patra calificare în sferturile de finală ale Australian Open. Cel mai bun rezultat al ei a fost finala disputată și pierdută în 2018, în fața Carolinei Wozniacki.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top