SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020: Visul frumos s-a încheiat. Simona Halep a fost învinsă în semifinale

Australian Open 2020: Visul frumos s-a încheiat. Simona Halep a fost învinsă în semifinale

Simona Halep a ieșit supărată de pe teren după pierdeera semifinalei de la Australian Open 2020

Final dramatic de Australian Open 2020 pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră a fost eliminată în semifinale de Garbine Muguruza la capătul unui meci decis de doar câteva mingi.
Chiar dacă Muguruza s-a impus cu scorul de 7-6 (8), 7-5 în fața Simonei Halep, meciul nu a fost deloc la discreția ibericei. Din contră, au fost momente în care românca a fost la doar o minge de câștigarea fiecărui set. Practic, în primul act ea a ratat patru mingi de set (două la 5-4 și două în tie break), iar în al doilea a servit la scorul de 5-4, dar nu a fost de ajuns. Frustrarea jucătoarei noastre a fost foarte mare și vizibilă în special în finalul primului set, când după ce a trimis ultima minge în fileu din poziție bună a rupt racheta de nervi. Tot acest thriller, pentru că cele două jucătoare au fost foarte apropiate ca valoare, a durat două ore și 5 minute.

Garbine Muguruza va juca în finala de sîmbătă contra americancei Sofia Kenin, care a produs marea surpriză în semifinalele Australian Open 2020, când a învins-o pe liderul mondial, Ashleigh Barty.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Dubai 2020: Kim Clijsters, după primul meci: ”Am avut o senzație plăcută”

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top