SUNTETI AICI
ACASA > International > Ce ghinion pentru Juan Martin del Potro! Va fi operat din nou la genunchi

Ce ghinion pentru Juan Martin del Potro! Va fi operat din nou la genunchi

del potro plange

Argentinianul Juan Martin del Potro este unul dintre cei mai ghinioniști jucători din circuitul mondial ATP. Operat la genunchi la finalul lunii iunie 2019, sud-americanul va fi operat din nou la genunchiul drept. Va fi a șasea operație suportată de Del Potro în ultimii 8 ani, el mai având și patru intervenții chirurgicale la mâini.
“După săptămâni de consultaţii în Argentina, Europa şi SUA, majoritatea medicilor au ajuns la concluzia că este necesară o nouă operaţie la genunchiul drept al lui Juan Martin Del Potro. După analizarea opţiunilor, Delpo a decis ca operaţia să fie făcută de doctorul Lee Kaplan, luni, 27 ianuarie, la Miami”, au anunţat reprezentanţii sportivului.

Ei au precizat că speră ca noua operaţie să soluţioneze problema durerilor care l-au împiedicat pe Del Potro să joace tenis, dar şi să facă activităţi obişnuite.Juan Martin del Potro s-a accidentat la genunchi în iunie 2019

Juan Martin del Potro s-a accidentat anul trecut în iunie, la Queen’s, când a căzut pe genunchi și și-a fracturat rotula în meciul câștigat cu Shapovalov. Apoi s-a retras înaintea meciului cu Feliciano Lopez și de atunci nu a mai revenit pe teren. Operat la genunchiul drept la 23 iunie, el a revenit la antrenamente ușoare în toamnă, însă durerile au fost foarte mari. El a acuzat dureri la alergări şi sărituri, dar şi la urcarea scărilor.

Din cauza necesității efectuării celei de-a doua operați, e foarte posibil ca Juan Martin del Potro să nu mai revină pe teren decât pentru un meci de retragere. La 32 de ani pe care îi va împlini în septembrie, campionul de la US Open 2009 a mai suferit în trecut și patru operații în încheieturile ambelor mâini (3 la stânga și una la dreapta).


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top