SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur la Australian Open 2020 și va cădea peste 200 de locuri în clasamentul WTA

Maria Sharapova a fost eliminată în primul tur la Australian Open 2020 și va cădea peste 200 de locuri în clasamentul WTA

Jucătoarea rusă de tenis Maria Sharapova în plină acțiune în timpul meciului din primul tur de la Australian Open 2020

De Maria Sharapova a mai rămas doar numele. Dacă nu ar exista Internetul nimeni nu ar crede că această jucătoare a putut fi lider mondial și multiplă campioană de Grand Slam. Marți, ea a fost eliminată în primul tur la Australian Open 2020.
Maria Sharapova, aflată acum pe locul 145 WTA și beneficiară a unui wild card, a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-4, de croata Donna Vekic, în primul tur de la Australian Open 2020. Aceasta este prima dată din 2010 când rusoaica pierde în primul tur la Melbourne (în 2017 nu a participat). Rusoaica a fost campioană la Melbourne în 2008, după care a mai jucat două finale.

Înfrângerea din primul tur o va arunca pe Maria Sharapova cel puțin pe locul 360 WTA, adică va coborî mai bine de 200 de poziții în clasamentul mondial. Aceasta și din cauza faptului că anul trecut a ajuns în optimi la acest Grand Slam.

Maria Sharapova se gândește la retragere

Fiind una dintre cele mai proaste poziții ocupate în carieră, Sharapova nu exclude retragerea din competiții până anul viitor. De altfel, întrebată dacă va participa la ediţia viitoare a Australian Open, rusoaica a declarat: “Nu ştiu, nu ştiu. Am avut oportunitatea să ajung aici şi le mulţumesc organizatorilor că mi-au permis să fiu parte a acestui eveniment. Este dificil pentru mine să spun ce se va întâmpla în 12 luni”, a declarat rusoaica după eliminare.Rusoaica este accidentată la umăr

Fostul lider mondial, caer anul acesta în aprilie va împlini 33 de ani spune că se confruntă de mai mult timp cu o accidentare la umăr. Din acest motiv a și evoluat doar la opt turnee anul trecut, ultima ei apariție pe teren fiind la US Open 2019. “Pot vorbi despre problemele mele şi de situaţiile prin care am trecut cu umărul meu, dar nu este în caracterul meu să fac asta. Aşa greu cum a fost am terminat meciul şi, da, nu este în modul în care mi-am dorit”, a mai spus Maria Sharapova la conferința de presă ce a urmat eliminării din primul tur de la Australian Open 2020.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top