SUNTETI AICI
ACASA > Romani > O idee haioasă: Simona Halep donează în funcție de cât enervează

O idee haioasă: Simona Halep donează în funcție de cât enervează

Simona Halep este însoțită la Roland Garros 2018 de antrenorul său, australianul Darren Cahill

Simona Halep nu putea rămâne insensibilă la nenorocirea care s-a abătut asupra Australiei. Ea s-a alăturat vedetelor din întreaga lumea care vor dona bani, însă sumele date de ea vor avea un alt mod de calcul decât așii. Ideea e chiar drăguță.
Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia. Numai că dacă aceștia vor contribui cu sume de bani direct proporționale cu numărul aşilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

“Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Așa cum era normal, Darren Cahill a lăudat iniţiativa Simonei Halep, subliniind că şi el va dona 50 de dolari la fiecare ieşire nervoasă a româncei. Evident, tot pentru victimele incendiilor din Australia. “Bine, Simona! Şi eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă. Aşa că, pentru prima dată, voi spune “Bravo”! Inimile noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgenţă şi de toate familiile afectate de incendii.”, a scris, la rândul lui, Darren Cahill.Simona Halep poate strânge bani doar la turneul WTA de la Adelaide

Singura problemă a acestui pariu este că, spre deosebire de celelalte vedete ale tenisului, care contabilizează așii înregistrați în timpul turneelor din Australia, Simona nu are la dispoziție decât turneul de la Adelaide pentru a-l scoate din sărite pe Darren Cahill la coaching. Pentru că la Australian Open, fiind turneu de Grand Slam, nu sunt permise momentele de on-court coaching, deci nimeni nu poate vedea când îl va enerva Simona pe Darren, aflat doar în tribună.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top