SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a plecat spre Adelaide chiar pe 1 ianuarie. ”Sper să fiu mai matură decât în 2019”

Simona Halep a plecat spre Adelaide chiar pe 1 ianuarie. ”Sper să fiu mai matură decât în 2019”

Simona Halep, cu sacul de rachete alături, in aeroportul Henri Coandă, în așteptarea avionului care o duce spre Adelaide

Simona Halep e hotărâtă să dea lovitura în acest an nu doar la Jocurile Olimpice, ci și la Australian Open. Ea a plecat deja în Australia pe 1 ianuarie, deși turneul de la Adelaide începe pe 16, tocmai pentru a se acomoda cu fusul orar, temperatura și suprafața de joc.
Simona Halep e pusă pe fapte mari în acest început de sezon. Spre deosebire de anii trecuți, ea a avut un program specific unei mari campioane, cu un cantonament extrem de profesionist ales și făcut în Dubai în luna decembrie, o pauză acasă de Sărbători, care au fost combinate cu antrenamentele la Stejarii și la Izvorani, și, acum, cu o perioadă de două săptămâni de acomodare cu condițiile de joc din Australia pentru a fi în formă la startul sezonului.

Practic, a făcut totul așa cum ar face orice profesionist de top class și, având în vedere că e prima dată când procedează așa, sunt tentat să cred că anul acesta Australian Open e un obiectiv real pentru jucătoarea noastră, chiar dacă nu a declarat-o niciodată cu subiect și predicat.Simona Halep: ”Jocurile Olimpice sunt prioritatea mea în 2020”

La plecarea spre Adelaide, Simona, vizibil obosită după ce a petrecut cu iubitul ei de Revelion – va recupera somnul în avion, sigur – a declarat încă o dată că Jocurile Olimpice reprezintă principalul obiectiv al sezonului.

Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită şi cât se poate de fresh la acel turneu, la acea competiţie, nu o să fie uşor pentru că presiunea e diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus şi ar fi super frumos”, a declarat Simona Halep, la plecarea în Australia, conform telekomsport.ro.

Simona Halep, cu sacul de rachete alături, in aeroportul Henri Coandă, în așteptarea avionului care o duce spre Adelaide
Simona Halep a plecat spre Adelaide chiar pe 1 ianuarie 2020

Simona Halep va debuta în sezonul 2019 la turneul WTA de la Adelaide

Simona Halep va debuta în noul sezon în orașul natal al antrenorului săi, Darren Cahill, Adelaide, competiție aflată la prima ediție, ea înlocuind turneul de la Sydney. “Plec cu mare drag în această deplasare, m-am pregătit foarte bine şi la Dubai, şi acasă, sunt bucuroasă şi sper să fie cât se poate de bine anul acesta. De fiecare dată când plec îmi doresc maximum, dar sper să fiu cât se poate de pregătită la Melbourne, este cel mai important turneu, am o perioadă destul de bună înainte pentru pregătire şi am încredere că o să fie bine. Mă simt foarte bine, nu am nicio problemă, m-am antrenat bine, sunt mai puternică pe picioare, pe tot corpul, a fost o perioadă super bună şi mă bucur că am fost aptă 100% să fac tot ceea ce a trebuit să fac. Sper să fiu mai matură decât în 2019, sper să fiu mai pozitivă pe teren, o atitudine cât mai bună şi să îmi meargă cât se poate de bine. Dar nu mai există niciun fel de presiune, vreau doar să mă bucur de ceea ce fac”, a mai spus Halep.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top