SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep la WTA Adelaide 2020. Românca și-a aflat traseul. Ea va intra direct în turul 2

Simona Halep la WTA Adelaide 2020. Românca și-a aflat traseul. Ea va intra direct în turul 2

Simona Halep se antrenează la Adelaide, în Australia, sub privirile antrenorului său, Darren Cahill

Încep emoțiile pentru Simona Halep la turneul WTA Adelaide 2020. Desemnată cap de serie numărul 2, românca și-a aflat posibilele adversare până în finală.
Calificată direct în turul secund la ediția inaugurală a turneului de la Adelaide, Simona Halep va juca în turul secund contra învingătoarei partidei dintre australianca Ajla Tomljanovic, care este beneficiara unui wild card, și o jucătoare venită din calificări. În link vedeți tabloul calificărilor de la Adelaide. Sigur nu va fi nici o româncă, pentru că nu s-a înscris niciuna.Simona Halep la WTA Adelaide 2020: Cu cine ar putea juca în sferturi, semifinale și finală

Dacă se va respecta calculul hârtiei, Simona Halep ar urma să o întâlnească în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide pe favorita 6, belarusa Aryna Sabalenka, în semifinale pe învingătoarea meciului dintre Petra Kvitova, cap de serie numărul 3, și Kiki Bertens, favorită 5, iar în finală pe liderul mondial, Ashleigh Barty. Dar știm cu toții că foarte rar se întâmplă să avem toate favoritele în fazele superioare, așa că cel mai bine este să își calculeze fiecare traseul posibil al Simonei. În link aveți varianta PDF a tabloului principal de simplu de la WTA Adelaide 2020.


Turneul WTA de la Adelaide este la prima ediție

Turneul WTA de la Adelaide este la prima sa ediție. El înlocuiește turneul de la Sydney și a strând laolaltă nume importante ale tenisului mondial. În afară de liderul mondial, australianca Ashleigh Barty și de Simona Halep, le mai avem, printre altele, pe Petra Kvitova, Belinda Bencic, Kiki Bertens sau Aryna Sabalenka, toate pretendente la titlu. Turneul este dotat cu premii în valoare de 848.000 de dolari. Pentru Simona Halep prezența la WTA Adelaide 2020 a venit ca ceva firesc, pentru că acesta este orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill, și ea și cunoștea baza, pentru că s-a antrenat acolo acum câțiva ani, în perioada de pre-sezon.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top