SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Stefanos Tsitsipas și-a lovit tatăl cu racheta de furie la ATP Cup – VIDEO

Stefanos Tsitsipas și-a lovit tatăl cu racheta de furie la ATP Cup – VIDEO

Momentul în care grecul Stefanos Tsitsipas isi loveste tatăl cu racheta la ATP Cup 2020

Stefanos Tsitsipas și-a lovit tatăl în cel mai șocant incident de la ATP Cup 2020. Totul s-a petrecut după pierderea primului set în fața lui Nick Kyrgios.
Supărat pentru pierderea setului inaugural al meciului cu Kyrgios din cadrul partidei Grecia – Australia, Stefanos Tsitsipas a dat cu racheta în gol de supărare. Numai că a făcut-o chiar lângă scaunul pe care stătea tatăl său, Apostolos Tsitsipas, prezent acolo în calitate de căpitan nejucător al echipei Greciei. Dacă la prima lovitură în gol tatăl jucătorului s-a ferit, la a doua nu a mai avut ce să facă și s-a ales cu o lovitură în mâna dreaptă, după care s-a ridicat de pe scaun.

Imediat după incident, mama lui Stefanos Tsitsipas a coborât din tribună și a început să-să-și certe fiul, dar degeaba, că trebuia să facă asta înainte să demonstreze că este un nesimțit. În ceea ce privește rezultatul partidei, Kyrgios s-a impus cu 7-6, 6-7, 7-6.Stefanos Tsitsipas și-a lovit tatăl cu racheta. Ce a declarat grecul după incident

După meci, Stefanos Tsitsipas a fost întrebat despre incidentul în care a fost foarte aproape să-i crape capul tatălui său. „A fost un accident, nu am vrut să-l lovesc și am uitat imediat ce s-a întâmplat. Nu am intenționat ca lucrurile să se desfășoare așa, dar din nefericire totul a scăpat de sub control”, a explicat grecul la conferința de presă. Apoi, cu puterea unui nesimțit autentic, a glumit, referitor la pedeapsa pe care i-o vor aplica părinții: „Poate o să fiu pedepsit și nu o să mai pot părăsi camera timp de trei zile”, a spus râzând Tsitsipas, după ce și-a lovit tatăl cu racheta la ATP Cup 2020.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Nick Kyrgios: ”Roland Garros-ul este de rahat”

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top