SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Veste șoc din tenis: unul dintre marii rivali ai lui Horia Tecău la dublu, depistat pozitiv

Veste șoc din tenis: unul dintre marii rivali ai lui Horia Tecău la dublu, depistat pozitiv

Horia Tecau si Jean Julien Rojer ii felicita pe adversarii lor, Robert Farah si Juan Sebastian Cabal, la Turneul Campionilor 2019

Veste șoc din tenisul mondial masculin: liderul clasamentului mondial de dublu, columbianul Robert Farah, a fost depistat pozitiv! Pentru început, el nu va participa la Australian Open 2020.
Numărul 1 mondial la dublu, alături de compatriotul său, Juan Sebastian Cabal, Farah a anunțat că a fost prins dopat la un control efectuat în luna octombrie, la Cali. “Federaţia Internaţională de Tenis m-a informat de prezenţa substanţei boldenon (un anabolizant) la un test din 17 octombrie 2019 la Cali”, a anunţat el.

Dublu campion de Grand Slam anul trecut alturi de Cabal, la Wimbledon și US Open, jucătorul în vârstă de 32 de ani crede că știe de unde i se trage: de la consumul de carne columbiană contaminată cu această substanţă, folosită adeseori pentru stimularea creşterii, dar interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (WADA). Problema este că dacă ești sportiv de performanță trebuie să știi chiar și acest lucru și să te ferești să mănânci așa ceva dacă știi că îți poate face atâta rău pe plan sportiv. Conform propriilor declarații, el a fost testat anul trecut de 16 ori, o dată chiar cu două săptămâni înainte de Cali, la Shanghai.


Robert Farah a fost depisat pozitiv. Deocamdată nu se știe cât va fi suspendat

Deocamdată, Farah a fost suspendat automat pentru Australian Open 2019, urmând ca ITF să anunțe perioada exactă în care el va sta departe de terenul de tenis. Problema pentru această pereche este că această depistare pozitivă vine chiar în anul olimpic, acolo unde Farah și Cabal erau considerați printre principalii favoriți la cucerirea medaliei de aur, având în vedere că la Jocurile Olimpice pot participa doar perechi formate din compatrioți.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Un jucător din Top 20 ATP, suspendat din cauza pariurilor

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top