SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Hobart 2020: Irina Begu și Sorana Cîrstea, adversare în ”finala” calificărilor

WTA Hobart 2020: Irina Begu și Sorana Cîrstea, adversare în ”finala” calificărilor

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea în acțiune în primul tur al calificărilor la turneul WTA Hobart 2020

Calificările turneului WTA Hobart 2020 programează o premieră în tenisul românesc: Irina Begu și Sorana Cîrstea vor fi pentru prima dată față în față.
În primul tur al calificărilor de la Hobart, competiție dotată cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari, Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1, a învins-o în 54 de minute pe australianca Gabriella Da Silva Fick. Pentru Sorana Cîrstea, aceasta a fost prima victorie din 2020, ea fiind învinsă săptămâna trecută în primul tur la Shenzhen.

Irina Begu avut o sarcină mai dificilă, învingând-o în două ore și 24 de minute, cu 4-6, 7-6, 6-3, pe americanca Jennifer Elie. În setul secund, românca a revenit de la 5-6. Irina a mai trecut anul acesta de niște calificări, la Shenzhen.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu în acțiune în primul tur al calificărilor la turneul WTA Hobart 2020
Irina Begu în acțiune la WTA Hobart 2020

Așa cum spuneam, Sorana Cîrstea, (74 WTA) și Irina Begu (101 WTA) nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA. Partida va avea loc duminică dimineață, la ora 3.30, ora României.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep și-a aflat potențialele adversare la WTA Adelaide 2020WTA Hobart 2020: Cu cine ar putea juca româncele pe tabloul principal

Învingătoarea meciului dintre Sorana Cîrstea și Irina Begu se va califica pe tabloul principal al turneului WTA Hobart 2020. Cum tragerea la sorți a acestuia a avut deja loc, se știu posibilele adversare ale calificatelor. Acestea vor fi alese dintre Elise Mertens, cap de serie 1, Jill Teichmann, Krystina pliskova, Anna Blinkova sau o altă jucătoare din calificări.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top