SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Cum arată clasamentul mondial WTA, în care avem din nou 5 românce în Top 100. Iată ce poziții ocupă

Cum arată clasamentul mondial WTA, în care avem din nou 5 românce în Top 100. Iată ce poziții ocupă

Patricia Țig, la BRD Bucharest Open 2019

Avem multe motive de bucurie și de mândrie după publicarea clasamentului mondial WTA de luni, 17 februarie. Cinci românce sunt din nou în Top 100, iar multe altele ocupă cel mai bun loc din carieră.
Simona Halep rămâne cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială. Ea continuă să fie pe locul 2. E urmată de Sorana Cîrstea, care a coborât o poziție și e pe 70, de Patricia Țig, care grație semifinalei de la Hua Hin a urcat 21 de locuri, până pe 84. A patra româncă în ierarhie e Ana Bogdan, care a coborât o poziție, pe 91,iar a cincea Irina Begu, care prin titlul cucerit la turneul ITF de 100.000 de dolari de la Cairo a urcat pe locul 97.

În Top 200 le mai avem pe Mihaela Buzărnescu, care a coborât două locuri,până pe 112, pe Monica Niculescu, care a căzut 3 poziții, pe 129, Irina Bara, care e pe 162, Gabriela Ruse, care a căzut 11 locuri și e pe 178 și de Jaquelin Cristian, care este pe 200.Irina Fetecău a intrat în premieră în Top 300 WTA

Avem în clasamentul mondial și câteva fete care și-au atins maximum carierei în această săptămână: Gabriela Talaba a urcat pe 230, Nicoleta Dascălu, care a urcat pe 272 sau Irina Fetecău, care după victoria de la turneul ITF din Thailanda de acum o săptămână a urcat pentru prima dată în Top 300 WTA. Ea ocupă acum poziția 296, în urcare 50 de locuri față de precedenta ierarhie. De asemenea, tot cea mai bună poziție din carieră ocupă și Georgia Crăciun, care a urcat pe 356 în lume.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top