SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Este certitudine: Patricia Țig va reveni, oficial, de luni, în Top 100 WTA, după calificarea în sferturile turneului de la Hua Hin

Este certitudine: Patricia Țig va reveni, oficial, de luni, în Top 100 WTA, după calificarea în sferturile turneului de la Hua Hin

Patricia Țig revine în Top 100 WTA

Patricia Țig își continuă seria victoriilor la Hua Hin, turneul WTA care se dispută în Thailanda. Românca e sigură de revenirea în Top 100 mondial după ce s-a calificat în sferturile de finală.
În optimile de finală ale turneului WTA de la Hua Hin, Patricia Țig a învins-o cu scorul de 6-1, 6-3 pe chinezoaica Xiaodi You. Următoarea adversară a Patriciei va fi o altă chinezoaică, favorita 4 Saisai Zheng.

Patricia Țig va reveni de luni în Top 100 WTA, după aproape trei ani.

În urma acestei victorii, Patricia Țig și-a asigurat punctele necesare pentru a reveni, de luni, în Top 100 WTA. Ea era 99% sigură de acest lucru după calificarea în optimi, dar acum a ajuns pe poziția a 90-a în clasamentul live și nu există 10 jucătoare aflate mai jos de locul 100 care să o poată depăși pe Patricia în această săptămână. Mai mult, ea va trece și de Ana Bogdan, care acum a căzut pe 91 în lume.

Patricia Țig revine în Top 100 WTA
Patricia Țig revine în Top 100 WTA (FOTO: Facebook Thailand Open Hua Hin)

Ultima dată, Țig a făcut parte din prima sută mondială la începutul lunii mai 2017. De atunci, ea mai jucat câteva luni, după care a luat cea mai frumoasă pauză din carieră, pentru a deveni mamă. Revenită în circuit cu mai puțin de un an în urmă, Patricia a reușit, iată, în doar 9 luni, să revină în Top 100 WTA. Iar ascensiunea ei va putea continua, pentru că până în iulie, când se va împlini anul de la finala jucată la BRD Bucharest Open, nu are puncte de apărat.CITEȘTE ȘI:  Irina Bara, salt de 31 de locuri în clasmentul WTA. Simona Halep a început a noua săptămână ca lider

România va avea de luni patru jucătoare în Top 100 WTA

Astfel, de luni, România va avea patru jucătoare în Top 100 WTA. Simona Halep, care va fi pe locul 2, Sorana Cîrstea pe 70, Patricia Țig, care are șanse să fie pe 90, și Ana Bogdan, care acum a căzut pe 91.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Mihaela Buzărnescu a ieșit din Top 100 WTA după 658 de zile. În urmă cu exact un an era pe 20 în lume!

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top