SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: România și-a aflat adversara din play-off-ul de menținere în Grupa Mondială

Fed Cup: România și-a aflat adversara din play-off-ul de menținere în Grupa Mondială

Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia

Echipa de Fed Cup a României și-a aflat adversara din play-off-ul de menținere în Grupa Mondială. Aceasta este Italia.Partida dintre România și Italia va avea loc în zilele de 17 și 18 aprilie, în țara noastră, iar miza ei este una imensă: menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Învinsă de Rusia cu 3-2 la Cluj, România este nevoită să joace acum un baraj pentru rămânerea în Grupa Mondială, astfel încât anul viitor să poată evolua din nou pentru calificarea în turneul final al competiției.

Italia este departe de gloria din perioada în care pentru această echipă jucau Sara Errani, Flavia Pennetta sau Roberta Vinci. Peninsularele au ajuns în baraj după ce au câștigat Grupa B din Grupa I a zonei Euro-Africane. Ele au obținut victorii pe linie: 3-0 cu Austria, 2-1 cu Estonia şi 3-0 cu Grecia. Ele au evoluat în formula: Jasmine Paolini, Camila Giorgi, Giulia Gatto-Monticone, Martina Trevisan, Elisabetta Cocciaretto, căpitan nejucător Tathiana Garbin.

Doar două dintre aceste jucătoare sunt în Top 100 WTA: Jasmine Paolini (94) și Camila Giorgi (100). Celelalte componente ale echipei sunt pe 149 – Giulia Gatto-Monticone, 152 – Martina Trevisan și 154 – Elisabetta Cocciaretto.

Cele două echipe s-au înfruntat până acum de trei ori, Italia având 2-1 în meciurile directe. Ultima confruntare a avut loc în 1997, la Bari, când a învins cu 2-1.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Uluitor: Poze sexy cu Francesca Schiavone!!!

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top