SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ghinioanele se țin scai de Andy Murray. Britanicul ar putea avea nevoie de o a treia operație la sold

Ghinioanele se țin scai de Andy Murray. Britanicul ar putea avea nevoie de o a treia operație la sold

Andy Murray

Fostul lider mondial Andy Murray are parte numai de ghinioane. În plină pregătire a revenirii în circuit, el a aflat că ar putea suferi a treia operație la șold!
Într-un interviu acordat pentru BBC, scoțianul, care nu a mai jucat din noiembrie 2019, din cauza unei afecţiuni la osul pelvian, a spus că în următoarele săptămâni se va stabili dacă este nevoie de o nouă  intervenţie chirurgicală sau dacă va putea reveni în circuit, probabil cel mai devreme la Miami Open, din martie, acolo unde se simte mereu ca acasă.

“Nu am înțeles prea bine despre ce problemă este vorba, este dificil de spus. Ceea ce trebuie să fac acum este să testez şoldul. Sper că o să răspundă bine. Ar trebui să ştiu până la finalul lunii viitoare dacă sunt bun să joc sau nu“, a declarat Murray, a cărui ultimă apariție pe teren a fost în Cupa Davis, în luna noiembrie.

Concret, problema jucătorului în vârstă de 32 de ani este că el simte disconfort în zona inghinală, crezându-se că acesta este cauzat de creşterea ţesutului în jurul noului şold metalic pe care l-a primit la operaţia de la începutul anului trecut. În limbaj medical, acestui lucru i se spune osificare heterotopică. Problema este că nici medicii nu sunt siguri, deoarece scanările şoldului de metal pot fi greu de interpretat.
Cert este că, în cazul în care se va constata că acest țesut crescut e problema, Andy Murray va trebui să facă o nouă operație, dar numai după ce osul se va opri din creștere, adică peste câteva luni. Cum recuperarea după o asemenea intervenție chirurgicală durează vreo opt săptămâni, e foarte posibil ca Andy Murray să rateze și Wimbledonul și Jocurile Olimpice, acolo unde ar trebui, măcar la nivel teoretic, să își apere cele două titluri olimpice cucerite consecutiv la ultimele două ediții, în 2012 și 2016.

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2019: Șapte români, direct acceptați pe tablourile principale

Andy Murray a fost operat de două ori la șold

În ultimii doi ani, Murray a fost operat de două ori la șold. Prima dată în 2018, dar pentru că durerea nu a trecut, a suferit o nouă intervenție chirurgicală, la 29 ianuarie 2019. A revenit treptat pe teren și la 20 octombrie a cucerit titlul la Antwerp, după o finală câștigată cu 3-6, 6-4, 6-4 în fața elvețianului Stan Wawrinka.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Andy Murray a ajuns pe cel mai slab loc din carieră. Unde și când va reveni în circuitul ATP

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top