SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu este CAMPIOANĂ la Cairo și de luni România va avea din nou 5 jucătoare în Top 100 WTA!

Irina Begu este CAMPIOANĂ la Cairo și de luni România va avea din nou 5 jucătoare în Top 100 WTA!

Irina Begu, bucuroasă după calificarea pe tabloul principal al turneului WTA Shenzhen Open 2020

Tenisul românesc a avut o săptămână minunată, în care fetele noastre au demonstrat că respirăm și fără să joace Simona Halep. Irina Begu e a treia campioană ITF din această duminică și, în plus, și-a asigurat revenirea în Top 100 WTA.
În finala turneului ITF de 100.000 de dolari de la Cairo, Irina Begu, a treia favorită, a învins-o cu scorul de 6-4,3-5,6-2 pe ucraineanca Lesia Ţurenko.

Irina Begu revine de luni în Top 100 WTA

Cu această victorie, Irina și-a asigurat puinctele necesare revenirii în Top 100 WTA. Ea va ocupa, de luni, locul 97 în lume. Ea este a doua jucătoare română care va reintra în prima sută mondială, după ce Patricia Ţig și-a asigurat, prin calificarea în semifinalele de la Hua Hin, punctele necesare revenirii în Top 100, acolo unde va urca pe poziția a 84-a.

România va avea de luni 5 jucătoare în Top 100 WTA

În afară de Irina Begu și de Patricia Țig, România le va mai are în Top 100 WTA pe Simona Halep, locul 2 WTA, Sorana Cîrstea, locul 70 WTA, şi Ana Bogdan, locul 91 WTA.Trei românce campioane duminică, 16 februarie, în turneele ITF

Irina Begu este doar ultima româncă, din punct de vedere cronologic, campioană în turneele ITF în ziua de duminică, 16 februarie 2019. Tot azi au mai devenit campioane Jaqueline Cristian, la Trnava, și Ilona Ghioroaie la Monastir, în Tunisia. De asemenea, tot duminică, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea au ajuns în turul decisiv al calificărilor turneului de la Dubai.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top