SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > ITF Cairo 2020: Irina Begu și Irina Bara, pe tabloul principal al turneului dotat cu premii de 100.000 de dolari

ITF Cairo 2020: Irina Begu și Irina Bara, pe tabloul principal al turneului dotat cu premii de 100.000 de dolari

Irina Begu si tinuta ei FILA la Roland Garros 2018

Irina Begu și Irina Bara au fost direct acceptate pe tabloul principal de simplu al unui dintre cele mai importante turnee ITF ale săptămânii în tenisul feminin, cel de la Cairo.




Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 3 și va juca în primul tur contra ucrainencei Marta Kostyuk. Următoarea adversară ar fi, în optimi, învingătoarea meciului dintre poloneza Katarzyina Piter și cehoaica Linda Fruhvitova.

Irina Bara va juca în primul tur împotriva italiencei Martina Trevisan, a șaptea favorită. În optimi, Bara ar urma să joace împotriva câștigătoarei partidei dintre nemțoaica Anna Zaja și sârboaica Dejana Radovic.

Pentru Irina Begu, acest turneu este unul foarte important, pentru că o victorie finală ar putea-o readuce în Top 100 WTA, în funcție și de ce fac celelalte jucătoare din preajma locului 100. Ea ocupă acum poziția 118 în lume.



La proba de dublu de la turneul ITF din Cairo joacă trei românce

La dublu avem trei românce înscrise. Evident, fiecare joacă alături de altcineva. Irina Begu și Lara Arruabarrena sunt favorite 1, Irina Bara și olandeza Lesley Pattinama Kerkhove sunt cap de serie 2, iar Georgia Crăciun și franțuzoaica posesoare a unui nume imposibil, Tesah Andrianjafitrimo sunt doar acceptate pe tabloul de dublu, nefiind cap de serie.

La simplu ambele românce vor intra în concursul de la turneul ITF de la Cairo miercuri, în timp ce la dublu Irina Bara și Georgia Crăciun vor juca marți.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top