SUNTETI AICI
ACASA > International > Maria Sharapova s-a retras din activitate!

Maria Sharapova s-a retras din activitate!

Maria Sharapova

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis. În vârstă de  32 de ani, rusoaica a făcut anunțul într-un articol publicat în ”Vanity Fair”.

”Cum lași în urmă singura viața pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de arenele pe care te-ai antrenat de când erai doar o fetiță, de jocul pe care îl iubești, unul care îți aducea lacrimi nevăzute și bucurii nespuse, un sport în care ai găsit o familie, alături de fani care au fost în spatele tău mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că vă rog să mă iertați. La revedere, tenis”, a spus Sharapova.

”Privind înapoi, realizez că tenisul a fost muntele meu. Calea mea a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar privirea de sus a fost incredibilă. Dupa 28 de ani și 5 Grand Slam-uri câștigate, sunt pregătită să escaladez un alt munte, pe un teren complet diferit”, a mai spus rusoaica în aceeași revistă.

Fost lider mondial timp de 21 de săptămâni, Sharapova a căzut foarte mult în clasamentul mondial, unde a ajuns pe locul 373. Ultimul său meci a fost disputat la Australian Open 2020, când a pierdut în primul tur în fața Donnei Vekic.

Sharapova a fost una dintre jucătoarele emblematice ale ultimilor 16 ani. Considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, ea a fost, până să fie depistată dopată cu meldonium, în 2016 – când a fost suspendată 15 luni -, una dintre figurile centrale cu care WTA și-a constuit notorietatea pe care o are astăzi, orice apariție în public sau pe teren a Mariei atrâgând milioane de fani ân fața televizioarelor, milioane de accesări pe rețelele sociale sau tribune pline până la refuz la meciurile sale.

De-a lungul carierei, Sharapova a cucerit 36 de turnee WTA, dintre care 5 Grand Slam-uri: Wimbledon (2004), US Open (2006), Roland Garros (2012 și 2014).

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top