SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Nou record de asistență a unui meci de tenis: 51.954 spectatori la demonstrativ Roger Federer – Rafael Nadal din Cape Town

Nou record de asistență a unui meci de tenis: 51.954 spectatori la demonstrativ Roger Federer – Rafael Nadal din Cape Town

Roger Federer si Rafael Nadal au stabilit un nou record de spectatori pentru un meci de tenis

Meciurile dintre Roger Federer și Rafael Nadal vor continua să bată recorduri de audiență și când se vor deplasa în baston. Vineri, cei doi titani ai tenisului au stabilit noul record mondial al spectatorilor la un meci de tenis.
Totul s-a întâmplat pe stadionul din Cape Town (Africa de Sud), acolo unde a avut loc ”The Match in Africa”, ediția a șasea. Nu mai puțin de 51.954 de spectatori au asistat de demonstrativul dintre Roger Federer și Rafael Nadal. S-a impus elvețianul, scor 6-4, 3-6, 6-3, dar cred că fanii celor doi nu au fost interesați de rezultatul final. Pentru că totul a fost un spectacol, care a strâns 3,5 milioane de dolari. Banii vor fi folosiţi de fundaţia lui Roger Federer pentru dezvoltarea tenisului în şase ţări africane, Namibia, Botswana, Malawi, Zambia, Zimbabwe şi Africa de Sud.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o partidă de dublu, în care au evoluat pe de o parte Federer şi Bill Gates, fondatorul Microsoft, iar de cealaltă Nadal şi comediantul sud-african Trevor Noah.

Precedentul record de audiență: 42.517 spectatori la Federer – Zverev

Precedentul record, de 42.517, a fost înregistrat, anul trecut, în Mexic, tot la un demonstrativ jucat de Federer, cu germanul Alexander Zverev.

Alegerea locului de disputare nu a fost întâmplătoare, mama lui Federer, Lynette, fiind născută în Africa de Sud. Dar nu numai din acest motiv, al originii sud-africane a fostului lider mondial, interesul pentru meci a fost imens. Conform organizatorilor, au fost peste 200.000 de cereri de bilete!


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top