SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a trecut de 36 de milioane de dolari câștigați în carieră prin calificarea în finala de la Dubai. E a patra jucătoare din istorie care trece acest prag

Simona Halep a trecut de 36 de milioane de dolari câștigați în carieră prin calificarea în finala de la Dubai. E a patra jucătoare din istorie care trece acest prag

Simona Halep este bucuroasă după calificarea în optimile de finală ale Australian Open 2020

Simona Halep va juca sâmbătă în finala turneului de la Dubai 2020 și cu acest prilej va trece de un nou prag în carieră: va depăși 36 de milioane de dolari câștigați în carieră. Este doar a patra jucătoare din istorie care realizează acest lucru.
În tenis, un sport unde banul face legea și răsplătește valorile, clasamentul câștigurilor este un element important în stabilirea valorii unui jucător sau a unei jucătoare. Iar Simona Halep este a patra jucătoare din lume care va trece, de luni, de 36 de milioane de dolari câștigați în carieră! Un top în care este devansată doar de Serena Williams (92.715.122 dolari), Venus Williams (41.801.056 dolari) și de Maria Sharapova (38.777.962 dolari).

Concret, dacă va câștiga finala cu Elena Rybakina, programată sâmbătă la ora 17.00, Simona Halep va primi și un cec în valoare de 696.860 dolari, ceea ce va duce totalul câștigurilor la suma de 36.549.654 dolari. Dacă va pierde, se va alege cu ”doar” 372.200 dolari, iar suma din conturi va ajunge la 36.224.994 dolari. Bineînțeles, acestea sunt sume brute, din care se vor scădea impozitele corespunzătoare fiecărei țări care acordă premiile pentru a ajunge la suma netă. Dar știți cum se spune, dacă scazi impozitele din mult, tot mult rămâne.

CITEȘTE ȘI: Cine și de la ce oră va televiza finala Simona Halep – Elena Rybakina de la Dubai 2020Simona Halep va trece de un milion de dolari câștigați în sezonul 2020

În ceea ce privește câștigurile din acest sezon, Simona va trece de un milion de dolari câștigați în doar două luni și trei turnee disputate. Astfel, ea va ajunge la 1.441.633 dolari dacă va câștiga titlul și la 1.116.973 dolari dacă va pierde finala. Practic, ea va deveni doar a treia jucătoare din circuit care trece de pragul psihologic al milionului de dolari în acest an, după Sofia Kenin și Garbine Muguruza, adică după finalistele de la Australian Open 2020.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top