SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep își lansează joi parfumul ”Her Story”. Când va apărea pe piață

Simona Halep își lansează joi parfumul ”Her Story”. Când va apărea pe piață

Simona Halep, în fotografia de prezentare a noului ei parfum, ”Her Story”

Simona Halep nu stă degeaba. Ea a semnat anul trecut un nou contract de sponsorizare, iar joi lansează primul produs.
Revenită pe locul 2 în clasamentul mondial WTA după calificarea în semifinalele Australian Open 2020, Simona Halep mai are din acest an un sponsor în palmares. Firma de cosmetice Avon se adaugă pleiadei de branduri importante care și-au asociat numele cu cel al jucătoarei noastre. Iar joi se lansează primul produs personalizat pentru Simona: parfumul ”Her Story”.

Deocamdată, această lansare e doar cu circuit închis, pentru ziariști, care vor afla ce i-a inspirat pe artiștii care au creat parfumul, urmând ca pentru public el să fie lansat la 8 martie, de Ziua Femeii. Numai că atunci Halep va fi la Indian Wells, care va începe la 11 martie, de aceea singura ”fereastră” pentru ea era în această săptămână.

”Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie”, se arăra într-un comunicat al companiei de cosmetice în 22 ianuarie.

”Pe lângă talentul, tenacitatea și forța care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este și un simbol al frumuseții autentice, al curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de AVON prin toate inițiativele sale”, se mai arată în comunicatul AVON.CITEȘTE ȘI:  Simona Halep are unde să își țină banii de acum: a semnat un contract de sponsorizare cu o bancă importantă din România

Din ce este realizat parfumul Simonei Halep, ”Her Story”

Prima apariție a Simonei ca Ambasador AVON va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii AVON, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna dedicată celebrării femeilor din întreaga lume.

Alcătuit din note de piper roz, floare de iris și patchouli, parfumul „Her Story” este o invitație deschisă tuturor femeilor de a-și crea și a împărtăși propriile povești. Simona a declarat că această aromă o inspiră să creadă că își poate îndeplini cele mai nebune visuri.

,,De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep, ambasador AVON.

Simona Halep are acum 9 sponsori importanți

Clasată pe locul 2 în clasamentul WTA, Simona Halep mai are contracte de sponsorizare încheiate cu alți 8 parteneri importanți: producătorul de echipament sportiv Nike, cu Wilson, pentru rachete, cu brandul de ceasuri Hublot, cu Mercedes-Benz România, cu producătorul de cosmetice Rexona, cu Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep și cadoul primit de la unul dintre sponsori - FOTO

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top