SUNTETI AICI
ACASA > International > Un selfie de miliarde: Roger Federer și Rafael Nadal, alături de Bill Gates înaintea de Match in Africa 6. Unde poate fi văzut meciul

Un selfie de miliarde: Roger Federer și Rafael Nadal, alături de Bill Gates înaintea de Match in Africa 6. Unde poate fi văzut meciul

Roger Federer și Rafael Nadal, alături de Bill Gates, într-un selfie făcut la Johannesburg

Vineri seară, la Cape Town, Roger Federer și Rafael Nadal vor juca într-un demonstrativ de zile mari: Match in Africa.




Partida va începe la ora 20.30 și va putea fi urmărită de fanii tenisului live pe Tennis TV, care va lăsa stream-ul gratis. Singura condiție anunțată de ei pe Twitter este să vă faceți cont.

Înaintea acestui demonstrativ care pune față în față nu doar doi tenismeni reprezentativi pentru istoria tenisului, dar și doi jucători care demonstrează că două vedete încap în aceeași teacă a prieteniei, Nadal și Federer s-au întâlnit, la Johanesburg, cu miliardarul Bill Gates. Mare amator de tenis, acesta este unul dintre susținătorii de marcă ai Fundației Roger Federer, organizatoarea demonstrativului, dar și autoarea a multe opere de caritate în întreaga Africă. Selfie-ul făcut a devenit un adevărat viral pe Internet.

Alegerea Africii de Sud ca gazdă a demonstrativului cu Nadal nu este întâmplătoare, pentru că mama lui Roger Federer este de origine sud-africană, iar el are numeroase legături cu această țară, dar și cu continentul african, dovadă fiind că ”Match in Africa” a ajuns la ediția a șasea.



De ce va fi suprafața de joc portocalie la ”Match in Africa 6”

După cum veți vedea, terenul de joc la Match in Africa 6 va fi de o culoare neobișnuită. Suprafața va avea culoarea portocalie. După cum a declarat Federer, ”am ales această culoare pentru ca Rafa să se simtă ca pe zgură. Dar terenul va fi de hard”.



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top