SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Un video nou cu Simona Halep lansat pe Youtube de Banca Transilvania după victoria de la Dubai

Un video nou cu Simona Halep lansat pe Youtube de Banca Transilvania după victoria de la Dubai

Simona Halep în actiune în timpul meciului din optimile de finală ale turneului WTA de al Dubai 2020

Banca Transilvania, sponsorul care pare cel mai activ în relația cu Simona Halep, a lansat pe Youtube, la scurt timp după victoria româncei de la Dubai, un nou clip video cu campioana noastră.
În acest clip, pe care îl puteți vedea mai jos, Simona Halep vorbește despre succesul în carieră. “Atunci când am reuşit să câştig turneele mari eram oarecum pregătită şi credeam că la cât am muncit şi la câte meciuri importante am pierdut, e normal oarecum să mi se întâmple şi mie lucurile bune. Adică să vină succesul cel mare”, spune în imaginile filmate Simona Halep, care sâmbătă a cucerit titlul de la Dubai 2020.

Acesta e al treilea episod din videoclipurile lansate de Banca Transilvania cu jucătoarea noastră, totul făcând parte dintr-un mare documentar care o are ca eroină pe jucătoarea noastră și care va fi lansat în viitorul apropiat. Cel mai logic ar fi săfie lansat la Sports Festival, la Cluj, acolo unde cu siguranță va juca din nou Simona și care este festivalul de suflet al lui Patrick Ciorcilă, cel care este principalul susținător al sportului în Banca Transilvania. El, de altfel, este fost tenismen profesionist.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Un fost tenismen din ATP a intermediat relația dintre Simona Halep și Banca Transilvania

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top