SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Dubai: Sorana Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal. Cu cine va juca în primul tur

WTA Dubai: Sorana Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal. Cu cine va juca în primul tur

Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea a reușit să se califice pe tabloul principal al turneului WTA de la Dubai. Din păcate, Ana Bogdan a fost eliminată.
Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, într-o oră şi 52 de minute, pe spaniola Carla Suarez Navarro, a 11-a favorită a acestei faze. În primul meci de pe tabloul principal de la Dubai, Sorana Cîrstea va juca împotriva estoniencei Anett Kontaveit, numărul 24 mondial. Ele au mai fost adversare în 2016, la Poitiers, când învingătoare a fost Kontaveit, scor 6-4, 6-4.

Cea de-a doua jucătoare româncă ajunsă în turul decisiv al calificărilor, Ana Bogdan, a fost învinsă cu scorul de 6-4, 7-6 de belorusa Aliaksandra Sasnovich.

Principala favorită a tabloului principal este Simona Halep, care este direct calificată în turul secund.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top