SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2020 a fost anulat chiar înaintea tragerii la sorți, din cauza coronavirusului

Indian Wells 2020 a fost anulat chiar înaintea tragerii la sorți, din cauza coronavirusului

Complexul de la Indian Wells

Coronavirusul a închis și turneul de la Indian Wells, care devine cea mai mare competiție anulată de acest virus de la declanșarea epidemiei.
Organizatorii au anunțat anularea turneului de la Indian Wells cu câteva ore înaintea tragerii la sorți, după ce autorităţile americane au decretat stare de urgenţă de sănătate publică în zona Coachella Valley, unde se află și terenurile, ca urmare a confirmării unui caz local de infectare cu coronavirus.

Cum un astfel de turneu nu poate fi reprogramat în acest an din cauza aglomerării calendarului, următoarea ediție va fi organizată anul viitor. Turneul e considerat cel mai important după Grand Slam-uri și este cel mai important eveniment sportiv din lume anulat până acum de coronavirus.

Practic, ultimul meci oficial jucat la Indian Wells a fost disputat de Irina Begu, care duminică seară, în același complex, a câștigat titlul la turneul WTA 125K de acolo.

Așa cum se șie, de la actuala ediție a Indian Wells lipsea Simona Halep, care din cauza accidentării la glezna stângă a anunțat încă de sâmbătă că nu va evolua.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Palermo: Cine este prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus la turneul italian

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top