SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Nick Kyrgios are o nouă iubită. Aceasta a jucat luna trecută în România – FOTO

Nick Kyrgios are o nouă iubită. Aceasta a jucat luna trecută în România – FOTO

Nick Kyrgios și Anna Kalinskaya au mers împreună la unmeci de bascet din NBA susținut acasă de Los Angeles Lakers

Australianul Nick Kyrgios are o nouă iubită după despărțirea de Ajla Tomljanovic. Aceasta este o frumoasă rusoaică pe care ați putut-o vedea și la Cluj, Anna Kalinskaya.
Din câte se pare, Kyrgios și Kalinskaya sunt de nedespărțit. Cel puin așa susțin apropiații lor, dar și câteva dintre fotografiile publicate mai ales de Anna. Una dintre ele a fost făcută la un meci din NBA, la Los Angeles – când încă se mai juca baschet în SUA – și în care cei doi par să se țină de mână.

Ocupantă a locului 112 WTA, Anna Kalinskaya are 21 de ani și e considerată una dintre frumusețile circuitului feminin. Ea a putut fi văzută în acțiune pe teren la Cluj, la meciul de dublu din cadrul întâlnirii de Fed Cup dintre România și Rusia, acolo unde ea a învins, împreună cu Anna Blinkova, cuplul Gabriela Ruse/ Jaqueline Cristian și și-a calificat echipa la turneul final al competiției.

View this post on Instagram

My energy is strong enough to brighten city lights ✨

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on
Legătura dintre cei doi se pare că a început luna trecută, în Mexic, acolo unde amândoi au jucat la Acapulco și unde jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost văzut sărutându-o pe cap pe rusoaică într-o ieșire la ceas de seară.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 25 august 2015: 86 de titluri de Mare Șlem într-o singură fotografie

Leave a Reply

Top