SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Patricia Țig continuă ascensiuea. A intrat în premieră în Top 80 WTA. Cum arată noul clasament mondial pentru românce

Patricia Țig continuă ascensiuea. A intrat în premieră în Top 80 WTA. Cum arată noul clasament mondial pentru românce

Patricia Țig, la BRD Bucharest Open 2019

Noul clasament mondial WTA a adus o nouă premieră pentru Patricia Țig, care își continuă ascensiunea.
Patricia Țig a urcat din nou în ierarhia mondială, chiar dacă nu a jucat săptămâna trecută. Ea a avansat un loc și a ajuns pe 80, fiind pentru prima dată în carieră între cele mai bune 80 de jucătoare ale lumii. Ea continuă să fie a treia româncă din clasamentul WTA, după Simona Halep, care a rămas pe locul 2, și după Sorana Cîrstea, a coborât două poziții și a ajuns pe 74. În Top 100 o mai avem pe Ana Bogdan, care a coborât tot două locuri și e pe 90.
Irina Begu deschide grupul româncelor clasate între locurile 100 și 200. Ea staționează pe 104. Mihaela Buzărnescu, care nu a mai jucat de anul trecut, a coborât 5 poziții și e pe 117, Monica Niculescu a coborât două locuri și e pe 133, iar Irina Bara a coborât 5, până pe 168. Nici Gabriela Ruse nu e mai fericită, ea coborând două locuri, până pe 170. Jaqueline Cristian a reușit să staționeze pe 174, dar e foarte probabil să urce săptămâna viitoare, având în vedere că s-a calificat pe tabloul turneul WTA de la Lyon.

Pentru celelalte jucătoare din România, AICI puteți vedea pozițiile din clasamentul mondial publicat la 2 martie 2020.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top