SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Se schimbă suprafața de joc la US Open 2020

Se schimbă suprafața de joc la US Open 2020

Terenul Central de la US Open

După 42 de ani, Federația Americană de Tenis adecis să schimbe suprafața de joc a terenurilor complexului de la Flushing Meadows, pe care se desfăşoară US Open. Aceasa va fi mai lentă decât precedenta.
Explicația acestei modificări constă în decizia organizatorilor de a renunţa la clasicul DecoTurf, un “hard” rapid, pe care s-a jucat tenis din 1978 încoace. Ei au optat pentru Laykold, o suprafaţă mai lentă, similară cu cea de la Miami Open. Evident banii au decis acest lucru, astfel că s-a semnat un contract pe cinci ani.

Deocamdată nu se ştie dacă şi turneele din US Open Series, adică Rogers Cup de la Toronto sau Montreal şi Western&Southern Open de la Cincinnati, toate dotate cu terenuri acoperite cu Pro DecoTurf, vor urma exemplul US Open.

Anul acesta, US Open este programat să aibă loc în perioada 31 august – 13 septembrie, dar nimeni nu poate spune sigur că el se va desfășura.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep își pregătește retragerea de la US Open 2020? ”Am, cu siguranță, mari temeri”. Darren Cahill e de aceeași părere

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top