SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep s-a retras de la Indian Wells, așa cum anticipase de o săptămână Ion Țiriac

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells, așa cum anticipase de o săptămână Ion Țiriac

Simona Halep a ieșit supărată de pe teren după pierdeera semifinalei de la Australian Open 2020

Simona Halep a făcut în această dimineață anunțul bănuit de toată lumea: nu va juca la Indian Wells 2020. E prima ei absență de la acest turneu în 10 ani.
Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (11-22 martie). “Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte de Dubai îmi cauzează probleme în continuare şi nu voi putea să mă recuperez la timp ca să călătoresc la Indian Wells. Este fără îndoială unul dintre cele mai importate momente alte calendarului tenisului pentru mine şi va fi foarte trist să lipsesc, dar deja abia aştept să revin în 2021”, a declarat Halep, potrivit paginii de Twitter a turneului.

Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în optimi de Marketa Vondrousova din Cehia.Ion Țiriac știa de retragere din 28 februarie

Anunțul a fost o surpriză doar pentru fanii foarte înfocați ai Simonei, care nucredeau în evidențe. Pentru că el a fost făcut indirect, acum o săptămână, de Ion Țiriac, omul care nu doar că este în spatele carierei ei, dar de cele mai multe ori are și capacitatea de a știi cu câteva zile înainte de ea deciziile pe care urmează să le anunțe. Acum, el a spus încă din 28 februarie că ”Simona are o problemă zdravănă la piciorul stâng, trebuie să stea o lună”. Lucru confirmat acum de evidență.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Palermo: Cine este prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus la turneul italian

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top