SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Pe cine antrenează Darren Cahill în perioada în care e departe de Simona Halep

VIDEO: Pe cine antrenează Darren Cahill în perioada în care e departe de Simona Halep

Darren Cahill al antrenament cu fiica sa, Tahlia

Pentru că tenisul este inexistent până cel puțin la începutul lunii iunie, jucătorii și antrenorii sunt fiecare pe la casele lor și își ocupă timpul cu ce pot și cum pot.
În Australia se pare că încă mai este voie să se iasă pe terenul de tenis, chiar dacă nu să se dispute meciuri, iar antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, profită din plin de acest lucru. Drept urmare, el a ieșit la antrenament pe terenurile din cartierul rezidențial Millswood, aflat în apropierea locuinței pe care o are în Adelaide, pentru a-și antrena copiii, pe Tahlia, carte va împini în acest an 16 ani, și pe Benjamin, care merge pe 20 de ani.

Apoi, a postat pe Instagram un video cu o lovitură de dreapta reușită de Tahlia, semn că antrenamentele au dat roade.
Darren Cahill este foarte apropiat de soție și de cei doi copii. De altfel, în 2019, el a renunțat pentru un an la colaborarea cu Simona Halep pentru a-l putea antrena pe fiul său, Benjamin, pentru ca acesta să prindă o bursă sportivă pe tenis la o universitate din SUA.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  Darren Cahill despre Simona Halep: ”Trebuie să fie curajoasă în momentele importante”

Leave a Reply

Top