SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ATP a anunțat ce se întâmplă cu recordurile individuale pe perioada înghețării clasamentului

ATP a anunțat ce se întâmplă cu recordurile individuale pe perioada înghețării clasamentului

Novak Djokovic la Monte Carlo 2019

Una dintre întrebările arzătoare ale fanilor în această perioadă era: cele 17 săptămâni în care clasamentele sunt înghețate se contabilizează sau nu în palmaresele jucătorilor și jucătoarelor? Chiar dacă destul de târziu, răspunsurile au venit.Cei de la cotidianul francez L’Equipe au adresat o întrebare oficială celor de la ATP, iar răspunsul acestora a venit foarte clar: în perioada în care clasamentul este înghețat, adică din 17 martie până cel mai devreme pe 13 iulie, și recordurile sunt înghețate, adică acele 17 săptămâni nu se adaugă, de exemplu, în palmaresul liderilor actuali, sau a componenților Top 10, Top 100 sau orice Top doriți. Cei de la WTA comunicaseră deja acest lucru în mod oficial.

Novak Djokovic se putea apropia la doar 11 lungimi de liderul all-time, Roger Federer

Fanii lui Novak Djokovic au fost cei mai dezamăgiți de anunț, pentru că favoritul lor, aflat în prezent pe primul loc în ierarhia mondială, a rămas la 282 de săptămâni ca număr 1. El acum este pe locul al treilea în clasamentul liderilor mondiali, la patru săptămâni distanță de Pete Sampras și la 28 de liderul acestei ierarhii, Roger Federer. Ori, cu cele 17 săptămâni pe care le-ar putea primi pe degeba, el ar fi urcat pe locul 2 all-time și s-ar fi apropiat la doar 11 săptămâni de elvețian.Lumea tenisului e împărțită în ceea ce privește această măsură

Totuși, nu toți specialiștii sunt de acord cu această decizie. Brad Gilbert, de exemplu, crede că ar trebui aplicat același principiu al contabilizării săptămânilor în clasament ca în perioada pauzelor competiționale, din finalul anului. De partea cealaltă se situează unul dintre cei mai reputați antrenori din tenisul feminine, Sven Groenefeld, care spune că dacă este clasamentul înghețat, atunci înghețată trebuie să fie și statistica.

CITEȘTE ȘI:  Victor Hănescu a urcat pe locul 57 în clasamentul ATPCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Wimbledon 2018: Mike Bryan revine pe locul 1 și stabilește un nou record

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top