SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ce sumă a donat Simona Halep pentru lupta contra coronavirusului

Ce sumă a donat Simona Halep pentru lupta contra coronavirusului

Simona Halep mulțumește Divinității pentru calificarea în turul al treilea la Australian Open 2020

Simona Halep se numără printre cei care au donat sume de bani pentru lupta împotriva coronavirusului. Într-un interviu pentru Digi Sport, tenismena a recunoscut că a dat 30.000 de euro.
”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la ştiri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, şi am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunţ oficial aceste donaţii. Doctorii şi românii au nevoie de ajutor”, a spus Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

Accidentată la glezna stângă în timpul turneului câștigat la Dubai, Simona a recunocut că de când a cucerit acel titlu, în luna februarie, nu a mai pus deloc mâna pe racheta de tenis. “Piciorul este bine şi alerg fără dureri. Nu am atins racheta de la Dubai, din finala de la Dubai. După ce a apărut această situaţie am spus, ok, o să încep cât se poate de târziu ca să mă aerisesc pur şi simplu de tenis. Nu am jucat tenis deloc şi o să mai stau câteva săptămâni până o să mă apuc din nou. Îmi lipseşte faptul că nu mai ies cu prietenii. Pe tenis, pot să spun că îmi lipseşte echipa, mi-e dor de ei, mi-e dor de turnee. Simt lipsa adrenalinei pe care am avut-o zi de zi în toţi aceşti ani”.

CITEȘTE ȘI:  WTA Dubai: Patricia Țig, eliminată în calificări. Irina Begu știe cu cine va juca în primul tur

Simona Halep nu a mai ieșit în oraș de peste o lună și spune că nu îi lipsește asta. “Nu s-au schimbat prea multe, eu aveam cam acelaşi program. Ceea ce s-a schimbat major este faptul că nu mai plec de-acasă. Faptul că stau acasă de 6-7 săptămâni pentru mine e ceva wow. Dorm mai mult, este un moft, mănânc un mic-dejun întârziat, încerc să alerg, iar apoi îmi fac exerciţiile acasă. Mai fac ordine, mai încerc să gătesc ceva, dar nu prea îmi iese. Sper, după ce ies din carantină, să ştiu să fac mai multe treburi decât înainte. Eu una m-am izolat complet, nu am avut contact direct cu nimeni. De pe 9 martie n-am mai ieşit în oraş şi nu m-am întâlnit cu vreo persoană pe care nu o cunosc”.Principalul obiectiv pentru Simona Halep în acestă perioadă de izolare este, așa cum a recunoscut, să progreseze emotional, asfel încât să nu mai aibă reacțiile de frustrare de care dă dovadă de multe ori în timpul meciurilor. “Sper să progresez emoţional şi să-mi dau seama că un meci de tenis nu este un capăt de ţară. Am progresat mult, dar vreau să progresez şi mai mult. Am descoperit natura, stau mult în pădure. Este important să ne bucurăm de ceea ce avem, de familie şi de oamenii pe care îi iubim. Cred că va trebui să învăţ să gătesc. Sunt perfecţionistă şi în viaţa de zi cu zi, dar nu aştept atât de mult de la mine. Pe teren am progresat, dar nu cred că mă voi linişti niciodată pe teren. Dorinţele la începutul anului erau legate de Olimpiadă, dar anul acesta s-a cam spulberat tot ce mi-am propus legat de tenis, dar rămân pozitivă şi încrezătoare. Însă am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis. Eu cu siguranţă voi continua şi după carantină. Îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a mai declarat românca în interviul acordat celor de la Digi Sport.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Simona Halep ne prezintă câteva exerciții fizice făcute acasă

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top