SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Marat Safin: ”Tenisul masculin produce mulți bani. Cel feminin e greu de vândut și e aproape imposibil”

Marat Safin: ”Tenisul masculin produce mulți bani. Cel feminin e greu de vândut și e aproape imposibil”

Marat Safin

Marat Safin nu vorbește des, dar când o face, toată lumea îl citează. Nu neapărat pentru că are dreptate, dar pentru că stârnește polemici.
Safin s-a implicat și în disputa referitoare la unirea dintre WTA și ATP, dorită parcă de tot mai mulți jucători și jucătoare, deși probabil că nu se va întâmpla niciodată pentru că cineva va trebui să lupte la putere. Oricum, Federer a lansat această polemică și tot mai mulți îl susțin. Printre ei și Simona Halep.

Iată ce a spus rusul în vârstă de 40 de ani: ”Tenisul masculin este cel care comandă. Produce mulți bani de ceva vreme. De cealaltă parte, cel feminin e un produs mult mai puțin comercial, greu de vândut și aproape imposibil, dacă nu există vedete sportive și mediatice în același timp, ca Maria Sharapova sau Serena Williams”.

La rândul său, Mikhail Youzhny a fost chiar mai dur decât Safin la adresa tenisului feminin: ”Dacă mă întrebi acum care este Top 10 la fete, nu-ți pot spune decât anumite nume, dar nu și ordinea lor, cu toate că sunt în fenomen”, a spus el.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  De la ce oră va juca joi Sorana Cîrstea în primul tur la Abu Dhabi

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top