SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sezonul de iarbă 2020 a fost anulat. Când se vor relua turneele ATP și WTA

Sezonul de iarbă 2020 a fost anulat. Când se vor relua turneele ATP și WTA

Anularea turneul de la Wimbledon, ”perla coroanei” sezonului pe iarbă, a adus cu sine, normal, și anularea celorlalte turnee care urmau să se dispute pe această suprafață. Competițiile de tenis s-ar putea relua din ziua de 13 iulie.
ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon și înseamnă că vom mai vedea turnee pe iarbă abia anul viitor sau în înregistrările video din trecut. Adică la fel cum s-a întâmplat și cu turneele pe zgură. Excepție este Roland Garros-ul, care a fost mutat în septembrie, dar nimeni nu poate băga mâna în foc că se va disputa.

“Din nefericire, pandemia de Covid-19 nu ne lasă altă alegere decât să prelungim suspendarea meciurilor din circuit”, a declarat italianul Andrea Gaudenzi, şeful ATP.

Astfel, au fost anulate turneele de la ‘s-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen’s, Halle, Mallorca, Eastbourne, Nottingham, Birmingham, Berlin, şi Bad Homburg. Practic, circuitele sunt suspendate patru luni, căci totul a început la 18 martie, cu turneul de la indian Wells și ar fi trebuit să se încheie la 7 iunie.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Andy Murray și Angelique Kerber vor participa la turneul virtual de la Madrid

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top