SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep s-a apucat de gătit. Iată ce rețetă a făcut de trei ori: ”A doua oară mi-au ieșit foarte bune, a treia oară le-am aruncat”

Simona Halep s-a apucat de gătit. Iată ce rețetă a făcut de trei ori: ”A doua oară mi-au ieșit foarte bune, a treia oară le-am aruncat”

simona halep tragere sorti wuhan

Simona Halep a vorbit în exclusivitate, la Digi Sport 1, despre tenis, dar și despre activitățile cu care își umple timpul în izolare. Interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu va fi difuzat sâmbătă, de la ora 21.30, la ”Campionii Digi Sport”.Obișnuită cu un program strict și foarte multe activități, în perioada de izolare Simona Halep se luptă cu plictiseala și cea mai eficientă tactică de până acum pare a fi… gătitul. Deși recunoaște că în trecut se descurca mai bine, lipsa practicii își spune cuvântul și speră ca în această perioadă în care stă acasă să învețe mai multe rețete.

CITEȘTE ȘI: Ce crede Simona Halep despre reluarea sezonului 2020: ”Nu se va mai juca anul acesta”

„Eu făceam clătite și înainte. Am făcut o pauză de 3-4 ani. Așa că am reluat acum. Prima oară nu mi-au ieșit, a doua oară mi-au ieșit foarte bune, iar a treia oară, săptămâna trecută, am citit eu pe o rețetă ca trebuie să pun și sare. Dar am pus puțin mai mult și când am mâncat din ele nu au fost bune deloc și le-am aruncat direct. Este un subiect foarte sensibil pentru mine, gătitul, dar sper ca după ce ies din carantină să știu să fac mult mai multe lucruri decât făceam înainte”, mai spune Simona.

Conform unui comunicat difuzat de Digi Sport, la Campionii Digi Sport, în această perioadă, de la 21.30, telespectatorii pot urmări interviuri în exclusivitate realizate de jurnaliștii Digi Sport cu mari sportivi români.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top