SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Sorana Cîrstea > Sorana Cîrstea, pentru prima dată în semifinale la Madrid. Deocamdată, la tenis virtual

Sorana Cîrstea, pentru prima dată în semifinale la Madrid. Deocamdată, la tenis virtual

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a reușit din sufragerie în trei zile ce nu a reușit o viață pe teren: să ajungă în semifinale la Madrid. E adevărat că la un joc de tenis virtual, dar tot semifinale se cheamă că sunt.
În sferturile de finală ale turneului virtual de la Madrid, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 7-6 pe canadianca Bianca Andreescu. Următoarea ei advresarăva fi învingătoarea meciului Fiona Ferro – Donna Vekic. ”Am fost mai nervoasă astăzi decât de obicei pe teren. În sfârşit, sunt pentru prima dată în semifinale la Madrid”, a glumit Sorana Cîrstea după meciul cu Andreescu.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Kiki Bertens şi câştigătoarea partidei Caroline Wozniacki – Johanna Konta.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top