SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul de la Montreal, la care Simona Halep nu a mai pierdut din 2014, ar putea fi amânat

Turneul de la Montreal, la care Simona Halep nu a mai pierdut din 2014, ar putea fi amânat

Simona Halep cu trofeul de la Rogers Cup 2018, la Montreal

Un turneu la care Simona Halep s-a simțit mereu bine, cel de la Montreal, are șanse foarte mici să se dispute în acest an, chiar dacă este programat la mijlocul lunii august. 
Organizarea turneului WTA de la Montréal, denumit Rogers Cup, programat în perioada 10-16 august, este în pericol, după ce Guvernul din Quebec a cerut suspendarea tuturor evenimentelor sportive şi culturale până la 31 august, din cauza pandemiei de coronavirus. Competiția similară masculină va avea loc anul acesta la Toronto.

Așa cum e normal într-o țară civilizată, Federaţia Canadiană de Tenis (Tennis Canada) a precizat că “evaluează consecinţele acestui anunţ şi ia în calcul diferite opţiuni împreună cu WTA privind amânarea competiţiei”. Simona Halep a câștigat titlul la Montreal la ultimele două ediții ale Rogers Cup ținute acolo, în 2016 și 2018. Practic, e neînvinsă acolo de șase ani.

Toate turneele ATP și WTA sunt suspendată până la 13 iulie, dar nici restul nu au mari șanse de a se disputa. Cel puțin așa crede Simona Halep.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  WTA Rogers Cup 2018: Simona Halep s-a calificat în optimi și va juca în această seară iar. Sorana Cîrstea a fost eliminată

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top