SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Un dublu campion cere anularea ediției 2020 a Wimbledonului. Decizia se ia miercuri

Un dublu campion cere anularea ediției 2020 a Wimbledonului. Decizia se ia miercuri

Simona Halep, la sedinta foto cu trofeul cucerit la Wimbledon 2019

La Wimbledon va fi agitație mare în cursul zilei de miercuri. Oficialii turneului de Grand Slam trebuie să decidă soarta ediției 2020, în contextul pandemiei de coronavirus. Tot mai multe personalități ale tenisului cer ca turneul să fie anulat.
Miercuri, la Wimbledon va avea loc o ședință de urgență în care se va decide soarta celui mai respectat turneu de tenis din lume. Variantele posibile sunt trei: menținerea datelor actuale (29 iunie – 14 iulie), amânarea turneului sau anularea lui pentru prima dată în istoria de 75 de ani a competiției. Chiar dacă este cea mai dureroasă, ultima variantă este cea mai la îndemână și, din păcate, cea mai logică. Tocmai de aceea, tot mai mulți oameni implicați în tenisul britanic cer anularea turneului.

De două ori campion la dublu mixt pe iarba londoneză, Jamie Murray, fratele lui Andy, este foarte categoric în această privință: ”Anularea e singura opțiune viabilă, din păcate. E foarte dificil să muți turneul, pentru că s-ar suprapune peste alte competiții. Chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar fi foarte greu de jucat pentru că pe multe terenuri se dispută meciuri până la căderea întunericului. Ori, cu fiecare săptămână cu care înaintezi în an, ziua devine mai scurtă, deci sesiunile de joc mai reduse. Cred că anularea e cea mai bună soluție”, a declarat el.

Chiar dacă ședința de la Wimbledon are loc miercuri, o decizie definitivă privitoare la soarta turneului ar putea fi anunțată însă în cursul zilei de joi, din cauza unor probleme de logistică, după cum informează presa engleză.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: ”Foarte realist, nu cred că se va mai juca anul acesta”

Deținătorii titlurilor la simplu sunt Novak Djokovic și Simona Halep.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Turneul de la Wimbledon a fost anulat. Mesajul Simonei Halep după aflarea veștii

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top