SUNTETI AICI
ACASA > International > Ce casă superbă și-a construit Roger Federer. L-a costat 7 milioane – FOTO

Ce casă superbă și-a construit Roger Federer. L-a costat 7 milioane – FOTO

Așa arată casa pe care Roger Federer și-a ridicat-o pe malul Lacului Zurich

Și Roger Federer, ca o mare parte dintre locuitorii planetei, se află în izolare din cauza coronavirusului. Numai că, spre dosebire de majoritatea sportivilor, el chiar nu se plictisește acasă. Pentru că locuiește într-o reședință de lux care are trei etaje și a cărei construcție a costat 7 milioane de euro.
Situată pe malul Lacului Zürich, imensa casă ”îmbrăcată” în sticlă este una dintre cele mai frumoase din zonă. Clădirea cu trei etaje are și două apartamente pentru oaspeți. Într-unul din ele locuiesc și părinții lui Roger, Robert și Lynette. În restul casei locuiesc, desigur, soția tenismenului, Mirka, și cei patru copii, Myla, Charlene, Lenny, and Leo. Care, când vor crește, vor avea, cu siguranță, loc destul să stea cu părinții, dacă vor dori acest lucru.

Așa arată casa pe care Roger Federer și-a ridicat-o pe malul Lacului Zurich
Așa arată casa pe care Roger Federer și-a ridicat-o pe malul Lacului Zurich

Fostul lider mondial, care are o avere de aproximativ 500 de milioane de euro, s-a mutat în anul 2014 casa pe care și-a construit-o de la zero. Aceasta este situată în raiul fiscal de la Wollerau, aflat la aproximativ 120 de kilometri de Basel, orașul lui natal.

Construcția clădirii cu trei etaje s-a încheiat în anul 2012
Construcția clădirii cu trei etaje s-a încheiat în anul 2012

O clădire de ultimă generație, construcția este ”îmbrăcată” în geamuri de la plafon, are balcoane mari la fiecare etaj și o vedere superbă la Lacul Zürich. De asemenea, are o cupolă de sticlă peste spațiul de locuit.

Vederea la Lacul Zurich este superbă
Vederea la Lacul Zurich este superbă
Deoarece are o fiscalitate redusă, Wollerau a atras, prin facilitățile oferite, câțiva sportivi celebri de peste hotare. Piloții de formula 1 Kimi Raikkonen și Felipe Massa sunt doar dintre ei.

Ridicată de la zero, locuința dispune de toate facilitățile pe care le-ar dori un star al sportului. Astfel, în afară de acea priveliște incredibilă și de dotări interioare de cea mai bună calitate, Roger are multe facilități atât pentru antrenament, dar și pentru o viață lipsită de probleme.

Imagine din interiorul casei lui Federer din Elveția
Imagine din interiorul casei lui Federer din Elveția

Proprietatea are o piscină, are spa, dar și o sală de forță dotată cu toate aparatele necesare unui antrenament de înalt nivel.

O asemenea clădire nu avea cum să nu aibă o parcare subterană, acolo unde elvețianul își poate expune, desigur, colecția de Mecedesuri primite de-a lungul colaborării cu celebra firmă germană.

La fiecare etaj există câte un hol asemăntor, al cărui spațiu este folosit pentru socializare de cei care locuiesc acolo
La fiecare etaj există câte un hol asemăntor, al cărui spațiu este folosit pentru socializare de cei care locuiesc acoloCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top