SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Cum se va schimba tenisul după ieșirea din izolare. Ce reguli vor trebui să respecte jucătorii

Cum se va schimba tenisul după ieșirea din izolare. Ce reguli vor trebui să respecte jucătorii

Simona Halep si Serena Williams, la finalul meciului de la Australian Open 2019

Federația Internațională de Tenis (ITF) a anunțat primele măsuri pe care intenționează să le ia în vederea protecției jucătorilor după reluarea meciurilor.
Conform planurilor forului mondial, fiecare jucător va avea propriile seturi de mingi, pe care are le va folosi atunci când va servi. ”Jucătorii trebuie să utilizeze propriul set de mingi, care vor fi identificate şi marcate pentru fiecare sportiv”, se arată în planul de măsuri al ITF.

De asemenea, copiii de mingi vor fi obligați să poarte mănuşi din latex pe teren și măști în afara acestuia. În plus, se va renunța la tradiționala strângere de mână de dinaintea și de la încheierea meciurilor. O altă măsură care va fi luată este legată de schimbarea terenurilor, care se va face prin părți opuse ale fileului. Conform acelorași norme, este posibil să nu mai vedem o perioadă partide de dublu sau desfășurate în săli, fiind încurajate pentru început doar meciurile în aer liber și de simplu.

”Aceste directive permit doar atenuarea riscului de infectare cu Covid-19, ele nu pot elimina pericolul”, au avertizat cei de la ITF. Ei au subliniat că toate normele se vor supune legislației în vigoare din fiecare țară organizatoare de turnee. Ca propunere pentru spectatori, forum mondial propune ca fanii să stea la o distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Jaqueline Cristian a ajuns în semifinalele turneului ITF de la Trnava

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top