SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Iată cum se vor disputa meciurile de tenis după reluarea turneelor – FOTOGALERIE

Iată cum se vor disputa meciurile de tenis după reluarea turneelor – FOTOGALERIE

Jucătorii s-au salutat atingându-și rachetele, nu dând mâna

Disputat în decursul a două zile, cu participarea a patru jucători de Top 100, mini-turneul de tenis din Florida ne-a demonstrat cum va arăta acest sport după ieșirea din perioada de suspendare a circuitelor.
Întrecerea din Florida, care a ținut cont de toate regulile de distanțare socială, s-a ținut cu porțile închise pe un teren privat din West Palm Beach. La intrarea în incintă, a fost verificată temperatura jucătorilor, iar arbitrul a purtat mască. Practic s-au respectat regulile de igienă, precum și distanțarea socială între cei implicați în acest mini-turneu. Învingător a fost americanul de 22 de ani Reilly Opelka (39 ATP). Alături de el, la turneu au mai participat polonezul Hubert Hurkacz (29 ATP), sârbul Miomir Kecmanovic (47 ATP) și americanul Tommy Paul (57 ATP).

Embed from Getty Images

Jucătorii au fost singurii care nu au purtat măști. De altfel, un experiment făcut săptămâna trecută de un jucător german a demonstrat că este imposibil de jucat cu masca pe figură. Arbitrii, îngrijitorii terenului și copiii de mingi au purtat măști și mănuși.
Fiecare jucător a servit cu propriile mingi, iar la final de meci ei s-au salutat venind la fileu și atingându-și rachetele. De asemenea, interesante au fost și momentele de coaching, cu antrenorul echipat corespunzător cu mască și mănuși vorbind din picioare, din fața elevului său.

În plus, interviurile de după meci s-au făcut fără reporter pe teren, tenismenii purtând niște căști cu microfon la care răspundeau unor întrebări puse din studiou.

Bineînțeles, scaunele și panourile publicitare erau dezinfectate înaintea fiecărei partide.

Embed from Getty ImagesCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top