SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu, a doua româncă înscrisă la turneul Academiei Tipsarevic. Competiția va avea loc cu porțile închise

Irina Begu, a doua româncă înscrisă la turneul Academiei Tipsarevic. Competiția va avea loc cu porțile închise

Irina Begu, prezentată pe Academia Tipsarevic ca participantă la competiția amicală de la Belgrad

Vom avea cel puțin două românce la turneul de tenis amical organizat la Belgrad de Academia fostului tenismen Janko Tipsarevic.
După ce Patricia Țig a confirmat participarea încă de săptămâna trecută, luni a venit rândul Irinei Begu  (nr. 81 WTA) să fie confirmată la competiția care va avea loc în weekend-ul cu 15 iunie. Acesta poartă numele de ”Eastern European Championship”, însă deși numele întrecerii sugerează că la întrecere pariticipă doar tenismeni și tenismene din estul Europei, sârbii tot ca noi din Balcani sunt. Așa că au denaturat lucrurile, acceptând-o la turneu și pe italianca Jasmine Paolini (nr. 95 WTA). Oricum, mai important decât respectarea denumirii unei competiții este că ele se organizează și că, iată, și româncele participă la ele.

View this post on Instagram

🤜🙌🤛

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Alături de cele trei jucătoare deja amintite, și-au mai anunțat participarea muntenegreanca Danka Kovinic (91 WTA) și sârboaica Dalila Jakupovic (231 WTA).

Meciurile vor avea loc cu circuit închis și se vor disputa pe terenurile din Belgrad ale Academiei Tipsarevic.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a retras de la Palermo

Leave a Reply

Top